top of page
FB - NAURUJOOGA - NAURUN VOIMA - KURSSI-6.png

Naurun Voima - kurssi
Helsingissä 3.-4.3.2023

 

ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON AUENNUT!

 

 

 

Naurun voima - kurssi on tarkoitettu kaikille naurusta kiinnostuneille, jotka haluavat saada käytännön kokemuksen naurusta ja sen elvyttävästä voimasta, yhdessä toisten kanssa. Nyt on lupa nauraa sielun syvyyksistä saakka ja vaihtaa vapaalle. Hauskanpito sallittua!

 

Naurun voima – kurssilla pääsemme yhdessä ryhmän avustuksella sukeltamaan naurun pintaa syvemmälle. Saamaan kokemus kuinka nauru toimii kokonaisvaltaisesti rentouttaen mieltä ja kehoa. Naurukursseilla käyneet yleensä toteavatkin, että tätä tarvisi saada säännöllisesti, koska yhdessä nauraminen vie väistämättä aivot nollaustilaan ja näin irtiotto ja rentoutuminen konkreettisesti pääsee todellakin toteutumaan. 

 

Anna itsellesi mahdollisuus päästä kokemaan voimauttavan naurun teho, josta riittää aivan varmasti hauskuuttaa ja iloa pitkäksi aikaa eteenpäin. Kurssin jälkeen osallistujat tulevat tapaamaan toisensa vielä uudestaan zoomissa, jossa saadaan lisäoppia naurusta ja jaetaan samalla myös kuulumisia.

 

STRESSI JA MUUT PAINEET

Onhan inhimillistä , että luontainen voimavaramme nauru vaan tuppaa arjen kiireessä ja touhussa unohtumaan ja kiire sekä stressi ottaa tilaa ja näin kuormittaa meitä ja suoraan sanottuna sairastuttaa. 

Pystynkö oikeasti tehdä nauruharjoituksia, vaikka elämässä on paljon stressaavia asioita? 
Voiko treenata naurulihaksia, kun ei erityisemmin naurata?

Saako arkuuden muutettua rohkeudeksi ja olla toisten kanssa nauramassa ja jopa nauttia siitä?

Voinko osallistua kurssille, vaikka tunnen häpeää?

Onko järkeä osallistua, vaikka kurkkua kuristaa, punastuttaa ja ehkä jopa pelottaa?

Voisiko todella toisten kanssa nauramisesta ja hulluttelemisesta olla apua edellä mainittuihin kysymyksiin? KYLLÄ VOI, koska niin moni yhdessä nauramisesta on saanut apua edellä oleviin, itseni mukaan lukien.

Voimauttavan Naurun -kurssin yksi tärkeimmistä anneista onkin itsetuntemuksen sekä erityisesti rentouden ja rohkeuden lisääntyminen. Monipuolisista harjoituksista voi olla ehdottomasti iloa tulevaisuudessa myös ystävien kanssa ja vaikka päivittäiseksi naurutreeniksi kotiin ja työpaikalle.

Tälle kurssille ovat tervetulleita niin aiemmin naurujoogaan jo tutustuneet ja osallistuneet, kuin ne jotka vasta kuulivat asiasta ensimmäistä kertaa. Tämä kurssi sopii myös erittäin hyvin niille, joita kiinnostaa naurujoogan ohjaaminen ja ovat miettineet naurujoogaohjaajan koulutukseen tulemista.

KURSSILLA OPIT

 • tietoa naurusta ja naurujoogasta 

 • paljon  toiminnallisia nauru-, hengitys- ja muita voimauttavia harjoituksia

 • kuuntelemaan omaa kehoa ja sen tuntemuksia sekä antamaan tilaan  myös muille tunteille 

 • itkun tärkeys sekä kuinka se toimii  naurun kaverina

 • kuinka harjoittaa/ soveltaa nauru- sekä muita harjoituksia omassa arjessa

 • tietoa ja kokemusta kuinka nauru lisää itsetuntemustamme ja rohkeutta itseilmaisuun

 • kuinka  tehdä harjoituksia ystävien tai vaikka työkavereiden kanssa  

 • kuinka vahvistaa yhteyttä omaan nauruun päivittäin

 • tietoa naurun hyvinvointia edistävistä vaikutuksista ja terveyshyödyistä 

 • voimauttavien lauseiden ja suggestioiden lisääminen omaan arkeen

 • Sekä paljon muuta nauruun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää tärkeää tietoa!

LISÄKSI SAAT​

 • Kirjallista kurssimateriaalia

 • Saat harjoitusohjelman mukaasi, jonka avulla voit jatkaa naurutreeniä myös kotona.

 • yhteiset hyvät naurut vielä myöhemminkin 2h zoom verkkossa  tapaamisessa kurssin jälkeen, yhdessä sovittuna aikana

 • kurssipäivinä pientä herkullista syötävää

 • kurssitodistuksen

 • UUSIA INNOSTUNEITA NAURUKAVEREITA, joista voi tulla mahdollisesti jopa elinikäisiä ystäväviäsi!

Naurun Voima - kurssI
Helsingissä 3.-4.3.2023 

Kurssitila sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, Helsingin kantakaupungissa ja julkisilla noin 25min päässä ydinkeskustasta sekä ympäristöstä löytyy hyvin autopaikkoja, jotka ovat ilmaisia.

KURSSIAIKATAULU

Perjantaina 3.3, klo.17.30-20.30. Tutustutaan toisimme luonnollisesti naurun avulla.
Lauantaina 4.3, klo. 10.00-17.00. Sukelletaan syvemmälle naurun voiman rentouttavaan maailmaan ja annetaan naurulihaksille treeniä.

+ 2h zoom verkkotapaaminen noin 1kk päästä kurssista. Aika sovitaan yhteisesti kurssilla. Ja jos et ehdi zoomiin, saat tallenteen katsottavaksi.

 

TERVETULIAISKIRJE
Saat maksun jälkeen kuitin sähköpostiisi, josta löydät myös tervetuliaiskirjeen pdf tiedostona. Kirjeessä vielä infoa kurssille osallistumisesta.

MUUTA
Kurssi on kokonaisuus, jonka tarkoitus on lisätä ymmärrystä naurun terveyttä edistävästä voimasta konkreettisen kokemuksen kautta. Sekä saada omaan elämään pysyviä helppoja nauruharjoituksia. Sekä jatkaa  harjoituksia itsesi, ystävien tai vaikka työkavereiden kanssa.

Kurssi ei ole terapiaa, mutta sillä on terapeuttisia vaikutuksia hyvinvointiin. Vahvan nauramisen jälkeen mm. vagushermo aktivoituu, mieli rentoutuu ja sillä voi mm. olla vaikutusta levollisempaan nukkumiseen. 

Kurssin aikana tarjoillaan pientä syötävää sekä teetä, joka kuuluu kurssin hintaan sekä pidämme lauantaina lounastauon n.45min, jonka jokainen maksaa itse ja suosittelen ottamaan omat eväät mukaan. Tilassa voi lämmittää ruokaa sekä jääkaappi omien ruokien säilytykseen.

HINTA

SUPER TARJOUSHINTA VAIN 99€ rajoitetun ajan ja ke1.3 saakka!!!

Hinta yhdelle 169€ (sis. alv 10%). Tämä hinta vaihtuu 2.3 alkaen.

Ota naurukaveri mukaan ja silloin maksatte vain 139€/ hlö ja yhteensä 278€ (sis.alv 10%)

 

Kurssimaksu toimii kurssipaikan varaajana ja maksetaan Naurukauppaan.

Kurssille on rajallinen osallistujamäärä.
 

Sijoita omaan hyvinvointiin ja tule nauttimaan naurun hyvää tekevästä voimasta!

 

                             

 

 

 

NÄHDÄÄN NAURUN VOIMA - KURSSILLA!

Peruutusehdot

 

Huomioithan , että osallistujan peruutuksen sattuessa emme palauta kurssimaksua, mutta kurssioikeuden voi siirtää toiselle henkilölle tai käyttää sen seuraavassa toteutuvassa Naurun Voima – kurssilla +40€ lisähinnalla. Jos järjestäjän puolelta tulee peruutus, ilmoitamme siitä heti sellaisen tilanteen sattuessa. Jos järjestäjä joutuu perumaan kurssin, ei hän ole vastuussa, eikä korvausvelvollinen mahdollisista menetetyistä matkalipuista tai muusta. Kurssimaksu palautetaan osallistujille tapauksessa jossa kurssi ei toteutuisi järjestäjän puolelta. Koulutuksen järjestäjällä on myös oikeus ennen lähiviikonlopun alkua siirtää se tarvittaessa toiseen paikkaan saman paikkakunnan sisällä. Tärkeää on,  että jätät holvin ostotietoihin myös puhelinnumerosi.

" Nauraessa elimistömme erittää endorfiinejä, joita myös hyvänolon hormoneiksi kutsutaan, mikä tuntuu miellyttävänä ja rentona olona mielessä ja kehossa! "

Nauraminen edistää mielen terveyttä ja antaa voimavaroja

Nauraessa ”stressihormonina” tunnettu kortisoli laskee

Päivittäiset naurut nostavat immuunivastetta kehossa

bottom of page