Mitä Naurujooga on?

Naurujoogassa sanan mukaan nauretaan ja paljon!  Naurun innostava voima perustuu erilaisiin harjotteisiin sekä ryhmän tukeen ja sitä tehdään ihan ilman vitsejä.  Aluksi keinotekoisestikin tuotettu nauru tarttuu ja muuttuu aidoksi nauruksi.

 

 

Naurujooga sopii kaikille, mutta pääasiallisesti se on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla.  
Jo yhdellä sessiolla saavutetaan huomattavia tuloksia, joista yritykselle tärkeimpiä on henkilöstön tutustuminen toisiinsa, yhteisen ilon ja hauskan kokeminen, tiimidynamiikan syventyminen ja muutosvastarinnan väheneminen.

 

 

Nauru on luonnollinen voimavaramme.  Joka kerran nauraessamme purkautuu kehossa ja mielessämme jännityksiä sekä stressiä ihan tiedostamattamme. Ihmisten nauraessa yhdessä tapahtuu väistämättömästi myönteinen ”ilmastonmuutos”.

 

 

 

ESSI WIOLA TOLONEN

Essi on ohjannut naurujoogaa sadoille yrityksille ja ryhmille jo yli 18 vuotta suurella menestyksellä! 

" Nauraminen on hyväksi, vaikka juuri nyt tuntuu ettei naurata "

YRITYSPAKETIT

Essi Wiola Tolonen on ohjannut Naurujoogaa erilaisissa yrityksissä pörssiyhtiöistä autokauppoihin! Naurujoogan monipuolisuus mahdollistaa sen, että sitä voidaan soveltaa 6 hengen pienryhmistä yli 200  hengen tilaisuuksiin.

 

Suosituimmat naurujoogasessiot kestää 1,5h - 2h.  
Paljon kysytään myös 1h luentoja, jotka sisältävät nauruharjoitusten ohella asiaa monipuolisesti hyvinvoinnista.  
Nauruspurtti taas on nopea 40min - 1h pituinen
palaveri- tai juhlapiriste! 

Naurujoogaa NYT myös verkossa. Elämme aikaa jolloin etätyöskentely on sulahtanut jo luonnolliseksi osaksi arkeamme. Myös Essi on muutoksessa mukana, tarjoamalla yhteisiä makeita nauruja myös etänä työskenteleville ryhmille. Kysy tästä mahdollisuudesta lisää Essiltä.
 

Yrityspaketti voidaan rakentaa myös tietyn teeman ympärille, esimerkiksi yrityksen juhlien hengen mukaiseksi.  
Essi on kokenut esiintyjä ja  juontaja ja häneltä hoituvat myös mm tuotelanseeraukset ja asiakastilaisuudet Naurujoogan hengessä. Lue lisää naurujoogan yrityspaketeista alla olevasta PDF-esitteestä.

UUTTA - Nuppi vireäksi!
Nyt naurujoogan lisäksi suosituksi uutuudeksi  on noussut Essin kehittämä Nuppi vireäksi paketti. Kokonaisuus sisältää monipuolisesti aivoille hyvää tekeviä harjoituksia. Osana kokonaisuutta on täysin uudet MysteeriMatot, jotka ovat Essin vuosien kehitystyön tulos. Nuppi vireäksi on saanut valtaisan hyvän vastaanoton ja siksi suosittelemme sitä myös teille. Ja mikä parasta Nuppi vireäksi paketti sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille aikuisille. Kokonaisuus voi sisältää myös KOMBON, jossa yhdistyvät naurujooga sekä MysteeriMatto® tuotteet. Tarkempia lisätietoja Essiltä, klikkaa alla "ota yhteyttä".

POLTTARIPAKETIT

Naurujooga on ollut jo vuosia huippusuosittua tulevien morsiamien kuin sulhasten polttareissa.

 

Polttarisankarille tarjotaan ikimuistoinen nauruyllätys, jonka hän saa kokea yhdessä polttariseurueen kanssa.

Naurujoogasessio on henkilökohtainen ja juuri hänelle räätälöity kokonaisuus. Henkilökohtaisessa naurujoogasessiossa tuleva morsian pääsee kokemaan mm. voimauttavien lauseiden harjoituksen ennen varsinaista hänelle suunniteltua naurujoogasessioita. Tässä polttarinaurupaketissa saa polttarisankari positiivisesti yllättyä monet kerrat, kun ohjaaja tietää hänestä ja sulhasesta enemmän kuin arvakaan. 

 

TÄMÄ POLTTARIPAKETTI ON OLLUT SUOSITTU JA KYSYTTY JO VUOSIEN AJAN. TAKUU YHTEISELLE ILOLLE ON TAATTU!

Lue lisää polttaripaketista allaolevasta PDF-esitteestä.

MUUT TILAISUUDET

Naurujooga sopii lähes tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Osallistumiselle ei ole ikärajaa tai muitakaan rajoituksia.
Essi on vetänyt naurujoogaa huonokuntoisille, liikuntarajoitteisille, kuuroille ja sokeille sekä
 mm maahanmuuttajille. Nauru on raikannut myös vankiloissa Suomessa sekä ulkomailla.

 

Naurujoogaa voi tilata lahjaksi tai muuten vain yhteiseksi iloksi synttäreille, tupaantuliaisiin, häihin, vanhempien hääpäiväjuhliin tai muihin juhliin.  Juhlien keskipisteille voidaan toivomuksesta tehdä myös oma nimikkonauru sekä suunnitella naurujooga henkilökohtaisesti räätälöitynä kokonaisuutena.

 

Kokoa oma ryhmä, tilaa ohjaaja ja nauru raikaa!  Taloyhtiön oma porukka, luokkakokous tai nais-tai mieskaveriporukat ovat hyviä esimerkkejä tästä. Myös tupareihin on naurujoogaohjaaja kutsuttu yllättämään ystävät.

TIETOA NAURUJOOGASTA

 

Miten nauru edistää hyvinvointiamme?

Mistä Naurujooga on lähtöisin?

Mitä Naurujoogassa oikein tehdään?

 

HYPPÄÄ TÄSTÄ HETKEKSI NAURUN AALLOILLE