top of page

Mitä Naurujooga on?

Naurujooga-20v-Essi-Tolonen-Juhlavuosi-Naurujoogafi-kukkia2.jpg

Naurujoogassa sanan mukaan nauretaan ja paljon!  Naurun innostava voima perustuu erilaisiin harjotteisiin sekä ryhmän tukeen ja sitä tehdään ihan ilman vitsejä.  Aluksi keinotekoisestikin tuotettu nauru tarttuu ja muuttuu aidoksi nauruksi.

 

 

Naurujooga sopii kaikille, mutta pääasiallisesti se on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat lisätä hyvinvointiaan hauskalla tavalla.  
Jo yhdellä sessiolla saavutetaan huomattavia tuloksia, joista yritykselle tärkeimpiä on henkilöstön tutustuminen toisiinsa, yhteisen ilon ja hauskan kokeminen, tiimidynamiikan syventyminen ja muutosvastarinnan väheneminen.

 

 

Nauru on luonnollinen voimavaramme.  Joka kerran nauraessamme purkautuu kehossa ja mielessämme jännityksiä sekä stressiä ihan tiedostamattamme. Ihmisten nauraessa yhdessä tapahtuu väistämättömästi myönteinen ”ilmastonmuutos”.

 

 

 

ESSI WIOLA TOLONEN

Kanssanaurajaksi ja leikkiin kutsujaksi itseään tituleeraava Essi on ohjannu naurujoogaa  

sadoille ryhmille jo yli 21 vuotta suurella menestyksellä! 

Essi on nauranut mm.
Näiden Tunnettujen yritysten kanssa:

Logot nettisivuille.jpg

" Nauraminen on hyväksi, vaikka juuri nyt tuntuu ettei naurata "

essi-naurujooga-pinkki.jpg

​YRITYSPAKETIT

Essi Wiola Tolonen on ohjannut Naurujoogaa yritysten tilaisuuksissa, joissa on erilaisia tarpeita joita halutaan saavuttaa.

 

Naurujoogan monipuolisuus mahdollistaa sen, että sitä voidaan soveltaa 4 hengen pienryhmistä useamman sadan hengen tilaisuuksiin. On sitten kyse pörssiyhtiön johtokunnan kokouksesta, virkistyspäivän yhteen hiileen energisoivasta kokonaisuudesta, työntekijöiden toisiinsa tutustumisesta tai yrityksen juhlien "jäänrikkojana".  Naurujooga sopii moneen menoon!

 

SUOSITUT KOKONAISUUDET

Naurujoogan suosituimpien kokonaisuuksien kestot on 1h-1,5h-2h. Kokonaisuuksissa tehdään toiminnallisia nauru- ja muita harjoituksia sekä pidemmissä 1,5-2h nautitaan lisäksi vapaanaurusta ja virkistävästä ohjatusta sanallisesta syvärentoutumisesta. Tarjouksessa tarkempi esittely sisällöstä. 

NAURUHYVINVOINTI -LUENNOT

Tarjolla on myös Essin energisiä, asiapitoisia sekä vuorovaikutteisia 

luentoja, jotka sisältävät toiminnallisten harjoitusten ohessa myös  hyvinvoinnin asiaa monipuolisesti. Pyydä tarkempi esittely nauruhyvinvointi -luennoista, joiden kesto on 45min-1,5h. 

Voidaan toteuttaa hyvin myös auditoriossa. 

PUNAINEN LANKA JATKUU YHTEISISSÄ NAURUISSA

Essi ohjaamissa tilaisuuksissa asiakkaan toiveet ja tarpeet otetaan tarkasti huomioon ja tarjoillaan osallistujille naurun viitekehyksen kautta. Jolloin vaikeitakin asioita on helpompi tuoda esille, esim. kun halutaan parantaa sekä tukea yhteishenkeä tai henkilökunnan muutoksen reagoimisen haasteissa.
 

NAURUSPURTTI
Nauruspurtti on kompakti kokonaisuus täynnä toimintaa, kesto 30min - 1h, joka sopii hyvin palaveri- tai juhlapiristeeksi. Sekä toimii osallistujille yllätyksenä ja innostuksen herättäjänä.

VERKKONAURUT

Kun halutaan verkkoon virtaa ja antaa pönötykselle kyytiä.

Verkkonaurut teamsissä tai zoomissa, kesto 15min-1h.  Verkossa nauru- ja muut harjoitukset toimivat erinomaisesti, kun haluat ryhmäyttää, rentouttaa, virkistää, energisoida tai rikkoa muuten vaan rutiineita. Suosittelemme kokeilemaan yhteisiä nauruja aamupalaveriin, kokous- tai koulutuspäivään, kahvittelu hetkeen tai muuhun verkkotapaamiseen. Yhteiset naurut toimii niin 2hlölle, kuin sadoille osallistujille yhtä aikaa. Tarkempi sisältö rakentuu keston, hlö määrän, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

UUSI OHJELMANUMERO
Essin kehittämä innovaatiotuote MysteeriMatto® - pulmanratkaisu- ja strategiapeli. Ohjelmanumero toimii erityisesti hyvin yritysten tiimi- ja ryhmätyön tueksi ja hyödyksi. Kokonaisuus on saanut valtaisan hyvän vastaanoton ja siksi uskallamme suositella sitä myös teille. MysteeriMatto ohjelmanumero sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille osallistujille.
 

NAURUMYSTEERI KOMBO

Kokonaisuus voi olla myös NauruMysteeri kombo, jossa ensin nauretaan ja sen jälkeen MysteeriMattoillaan. Näin saadaan kaksi huippujuttua samalla kertaa, esim. kesto 1h molempia, yhteensä 2h kokonaisuus kombo.

KUN HALUATTE KOKEA YHDESSÄ HIUKAN ENEMMÄN

Kokoustamaan ja nauramaan Laiskanlinnaan Karjalohjalle?

Ilon, naurun ja rentouden kokeminen yhdessä, on ehdottomasti työyhteisön tärkeimpiä liikkeelle panevia voimia. Tuokaa yrityksenne henkilökunta kokemaan Laiskanlinnan taika nauraen, herkullista ruokaa syöden sekä halutessanne saunapalvelut järveen pulahtamisen kera.  Myös majoitusmahdollisuus 24hlölle.

Viihtyä saa lyhyen tai pidemmän aikaa.  Tutustu ja ihastu www.laiskanlinna.fi  Helsingistä 55min, Turusta 1h20min.

POLTTARIPAKETIT

Naurujooga on ollut jo vuosia huippusuosittua tulevien morsiamien kuin sulhasten polttareissa.

 

Polttarisankarille tarjotaan ikimuistoinen nauruyllätys, jonka hän saa kokea yhdessä polttariseurueen kanssa.

Naurujoogasessio on henkilökohtainen ja juuri hänelle räätälöity kokonaisuus.

 

Henkilökohtaisessa naurujoogasessiossa tuleva morsian pääsee kokemaan mm. voimauttavien lauseiden harjoituksen ennen varsinaista hänelle suunniteltua naurujoogasessioita.

Tässä polttarinaurupaketissa saa polttarisankari positiivisesti yllättyä monet kerrat, kun ohjaaja tietää hänestä ja sulhasesta enemmän kuin arvakaan. 

 

POLTTARIPAKETTI ON OLLUT SUOSITTU JA KYSYTTY JO VUOSIEN AJAN. TAKUU YHTEISELLE ILOLLE ON TAATTU!

Lue lisää polttaripaketista allaolevasta PDF-esitteestä. 
HUOM! Esitteessä olevat hinnat ovat päivitetty ja siksi eivät täysin pidä paikkansa. Uudet hinnat on alkaen 25€/ hlö.

MUUT TILAISUUDET

Naurujooga sopii lähes tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Osallistumiselle ei ole ikärajaa tai muitakaan rajoituksia.
Essi on vetänyt naurujoogaa huonokuntoisille, liikuntarajoitteisille, kuuroille ja sokeille sekä
 mm maahanmuuttajille. Nauru on raikannut myös vankiloissa Suomessa sekä ulkomailla.

 

Naurujoogaa voi tilata lahjaksi tai muuten vain yhteiseksi iloksi synttäreille, tupaantuliaisiin, häihin, vanhempien hääpäiväjuhliin tai muihin juhliin.  Juhlien keskipisteille voidaan toivomuksesta tehdä myös oma nimikkonauru sekä suunnitella naurujooga henkilökohtaisesti räätälöitynä kokonaisuutena.

 

Kokoa oma ryhmä, tilaa ohjaaja ja nauru raikaa!  Taloyhtiön oma porukka, luokkakokous tai nais-tai mieskaveriporukat ovat hyviä esimerkkejä tästä. Myös tupareihin on naurujoogaohjaaja kutsuttu yllättämään ystävät.

TIETOA NAURUJOOGASTA

 

Miten nauru edistää hyvinvointiamme?

Mistä Naurujooga on lähtöisin?

Mitä Naurujoogassa oikein tehdään?

 

HYPPÄÄ TÄSTÄ HETKEKSI NAURUN AALLOILLE

bottom of page